Ενδιαφερόμενοι Φορείς του Δημοσίου

Αγαπητέ αναγνώστη,

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στους αθλότοπους GymPark.

Τα GymPark είναι υπαίθρια γυμναστήρια που σκοπό έχουν την ανέξοδη άθληση των πολιτών της περιοχής σας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας.

Η άθληση στα GymPark γίνεται χωρίς την απαραίτητη παρουσία κάποιου γυμναστή, ενώ τα όργανα είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και κατά πάσης απόπειρας βανδαλισμού.

Η Ασφάλεια και η Ποιότητα του εξοπλισμού είναι πρωταρχικής σημασίας. Για το λόγο αυτό κάθε ένα από τα όργανα γυμναστικής ενός υπαίθριου γυμναστηρίου GymPark κατασκευάζεται με βάση του αυστηρότερους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς Ποιότητας και Ασφάλειας ενώ τόσο η παραγωγή όσο και το τελικό προϊόν έχουν πιστοποιηθεί απο την εταιρεία TÜV SÜD.

Ο χαρακτήρας του έργου είναι μόνιμος και το GymPark θα παραμείνει στην πόλη σας ανοιχτό, διαθέσιμο και ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πολίτες για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με τη σύμπραξή σας επιδιώκουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να διαμορφώσουμε ένα νέο πλαίσιο αθλητικής και υγιεινής συνείδησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για μια λεπτομερέστερη παρουσιασή του προϊόντος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θετικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες

Οι άμεσες θετικές συνέπειες της εγκατάστασης ενός αθλότοπου GymPark όπως αυτές έχουν εκτιμηθεί απο τις δημοτικές αρχές στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις είναι:

  • Βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των πολιτών
  • Καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης
  • Δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου
  • Αναψυχή των αθλουμένων
  • Διευκόλυνση ως προς τη δημιουργία κοινωνικών σχέσεων
  • Παρακίνηση για γυμναστική ακόμα και σε πολίτες που δεν είχαν ασκηθεί κατά το παρελθόν
  • Κοινωνική συσπείρωση που επιτυγχάνεται μέσω της ταυτόχρονης άσκησης ατόμων απο διαφορετικές φυλετικές, οικονομικές και ηλικιακές ομάδες

Πατήστε εδώ για να δείτε την αναλυτική παρουσίαση των υπαίθριων γυμναστηρίων GymPark για φορείς του Δημοσίου σε μορφή PDF

 

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video τη γνώμη των χρηστών των υπαίθριων γυμναστηρίων, όπως αυτή περιγράφηκε σε επιτόπιες έρευνες της εταιρείας σε δήμους όλης της χώρας

 

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υπαίθρια γυμναστήρια της GymPark