Τελευταία Νέα

posted by

Categories: Μη κατηγοριοποιημένο

Comments: 0

Εσύ που γυμνάζεσαι; Πάτησε εδώ για να δείς τα δωρεάν υπαίθρια γυμναστηρία της πόλης σου!!! Γιατί ένα GYM PARK βρίσκεται σίγουρα δίπλα σου……

Οδηγίες Χρήσης του χάρτη:

1ος Τρόπος (Βήμα προς Βήμα βοήθεια)

1. Επιλέξτε στα δεξιά της οθόνης το νομό που σας ενδιαφέρει

(Τα επόμενα βήματα εμφανίζονται στις επόμενες σελίδες)

2ος Τρόπος

1. Στο κάτω μέρος του χάρτη εμφανίζονται όλα τα υπαίθρια γυμναστήρια της Ελλάδας με αλφαβητική σειρά κατά περιοχή.

2. Επιλέγοντας το γυμναστήριο που επιθυμείτε, ένα μπλε βέλος εμφανίζεται στο χάρτη υποδυκνείοντάς σας τη θέση του γυμναστηρίου σε σχέση με την ευρύτερη περιοχή

3. Κάνοντας click στην επιλογή Directions To εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης το παρακάτω κουτάκι

Στα τέσσερα πρώτα κουτάκια (αυτοκίνητο, λεωφορείο, περίπατος, ποδήλατο) καλείστε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να φτάσετε στο υπαίθριο γυμναστήριο. Στο  σημείο Α πληκτρολογήστε το σημείο απο όπου θα ξεκινήσετε.

Αφού ολοκληρώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο κουμπί Get Directions για να λάβετε τις οδηγίες καθοδήγησης στο GYM PARK τις επιλογής σας.

(more…)

Δίπλα στις πεντακάθαρες ακτές του Θερμαϊκού κόλπου εκεί που ο Όλυμπος σμίγει με τον Κίσσαβο βρίσκεται το ξενοδοχείο Golden Sun. Ο επισκέπτης αφού χαρεί τα καταγάλανα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά μπορεί να επισκεφτεί τα ξακουστά Αμπελάκια, τα μαγευτικά Τέμπη, τα επιβλητικά Μετέωρα με τα πολλά Βυζαντινά μοναστήρια καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, το κάστρο του Πλαταμώνα και τον πανέμορφο Όλυμπο. Το ξενοδοχείο διαθέτει 40 ευρύχωρα δωμάτια, 6 μπανγκαλόους, εστιατόριο με εκλεκτή κουζίνα, μπάρ, δίπλα στη θάλασσα για την καθημερινή διασκέδαση, mini market, μπάσκετ, beach volley, παιδική χαρά και ιδιωτικό πάρκινγκ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Golden Sun Ξενοδοχείο Golden Sun στα Μεσάγγαλα - Ενοικιαζόμενα δωμάτια – Διαμονή – Hotel Golden Sun Mesagala – Rooms to let – Where to stay  

     

  Επικοινωνία: Τηλ: 24950-97255 Fax: 24950-97220 Email: info@goldensunhotel.eu  

posted by

Categories: Mednutrition

Comments: 0

Γράφει ο Δημήτρης Κρινάκης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Α.Π.Θ.

Aρκετοί είναι αυτοί που καθημερινά ισχυρίζονται ότι δεν προλαβαίνουν, δεν έχουν χρόνο και χρήματα για να γυμναστούν, δεν υπάρχει κοντά στο σπίτι τους ή στην εργασία τους γυμναστήριο, όπως και άλλες τόσες δικαιολογίες για να αποφύγουν την άσκηση. Διάθεση, όρεξη, φαντασία και ελάχιστος χρόνος απαιτείται για να καταφέρετε να γυμναστείτε μόνοι ή με παρέα στο σπίτι σας ή σε εξωτερικούς χώρους. Αρκούν μερικές ασκήσεις κυρίως με το βάρος του σώματός σας που μπορούν να εκτελεστούν παντού!

(more…)

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου στα υπαίθρια γυμναστήρια του Αγίου Δημητρίου, δημιούργησε την ανάγκη επέκτασης του δικτύου των GYM PARK στην περιοχή.Η εγκατάσταση του 4ου Gympark ολοκληρώθηκε και το νέο υπαίθριο γυμναστήριο είναι πλέον έτοιμο να υποδεχτεί τους ενθουσιώδεις GYM PARK fans.

 

 

posted by

Categories: Mednutrition

Comments: 0

Γράφει ο Δημήτρης Αθανασιάδης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Παρακάτω θα αναλύσουμε έναν-έναν τους παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή άσκησης.

Αρχικά, θα ήθελα να τονίσω ότι άσκηση δεν σημαίνει απαραίτητα τρέξιμο στον διάδρομο ή προπόνηση με μηχανήματα στο γυμναστήριο. Yπάρχουν πάρα πολλές επιλογές που (more…)

posted by

Categories: Mednutrition

Comments: 0

Γράφει η Ηλιάνα Ηλιοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.

Η δυσκοιλιότητα αφορά μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, αυξάνει την επικινδυνότητα για εμφάνιση καρκίνου του εντέρου και επηρεάζει τη γενικότερη ποιότητα ζωής του ασθενούς. Φαίνεται ότι επιδρά και επηρεάζει περίπου το 2-27% του πληθυσμού παγκοσμίως, ένα ποσοστό που εξαρτάται από τον ορισμό και την αξιολόγηση που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της. Ωστόσο, το συνολικό ποσοστό της νόσου ίσως και να υποεκτιμάται, καθώς ένας μεγάλος αριθμός ασθενών δεν αναζητούν βοήθεια και ιατρική συμβουλή και αντιμετωπίζουν την κατάσταση τους, λαμβάνοντας με δική τους πρωτοβουλία καθαρτικές ουσίες. Αναφορικά με τη φυσική δραστηριότητα και τον ρόλο που διαδραματίζει στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης νόσου, αυτό που έχει φανεί είναι ότι επιδρά στην κινητικότητα του εντέρου. Γενικά, η σύσταση για φυσική δραστηριότητα σε όσους εμφανίζουν δυσκοιλιότητα έγκειται στη παραδοχή ότι η άσκηση βοηθάει, μειώνοντας την ταχύτητα διέλευσης στο γαστρεντερικό σωλήνα. Ωστόσο, η επίδραση της άσκησης είναι ακόμα σε ένα βαθμό αδιευκρίνιστη, όπως φαίνεται, γιατί τα αποτελέσματα των μελετών είναι αντιφατικά.

(more…)

posted by

Categories: Mednutrition

Comments: 0

Γράφει ο Δημήτρης Κρινάκης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Α.Π.Θ.

 

Τι είναι το pilates;

Ο Joseph Hubertus Pilates, γεννημένος το 1890, ήταν ένα παιδί ιδιαίτερα αδύναμο και φιλάσθενο, που υπέφερε από άσθμα και ρευματικούς πυρετούς, γεγονός που τον οδήγησε να αφοσιωθεί στη σπουδή του ανθρώπινου σώματος. Η μέθοδος που ανέπτυξε είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα προπόνησης όπου το κορμί εργάζεται σαν σύνολο και (more…)

posted by

Categories: Mednutrition

Comments: 0

Γράφει η Ελίνα Τσιούλη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια M.Sc.

Η αρνητική επίδραση που ασκεί η καθιστική ζωή στη διάρκεια και στην ποιότητα της ανθρώπινης ζωής είναι πλέον πολλαπλά τεκμηριωμένη. Η έλλειψη άσκησης αποτελεί σημαντική αιτία παθήσεων, όπως τα καρδιαγγειακά και νεοπλασματικά νοσήματα. Όμως, εκτός από καρκινικές παθήσεις, η έλλειψη φυσικής άσκησης θεωρείται παράγοντας κινδύνου και για εκφυλιστικά νοσήματα (σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος), για την παχυσαρκία, για την οστεοπόρωση, για την (more…)

Το δέύτερο υπαίθριο γυμαστήριο της Ηλιούπολης δεν απέχει πολύ απο το πρώτο. Στο ίδιο πάρκο, μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω, πλησίον της Λεωφόρου Βουλιαγμένης εγκαταστάθηκε το νέο GYM PARK, έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των κατοίκων για άθληση.

GYM PARK.. το επόμενο ανοίγει σύντομα δίπλα σου

Η ενθουσιώσης απήχηση του πρώτου υπαίθριου γυμναστηρίου της περιοχής είχε σαν αποτέλεσμα της επέκταση του δικτύου των GYM PARK στο δήμο με τη δημιουργία τρίων νέων υπαίθιριων γυμναστηρίων το δεύτερο εκ οποίων θα το βρείτε επί των οδών Λήμνου και Γυφτάκη.

GYM PARK.. Όπου κι αν είσαι ένα GYM PARK βρίσκεται σίγουδα δίπλα σου.

 

Η ενθουσιώσης απήχηση του πρώτου υπαίθριου γυμναστηρίου της περιοχής είχε σαν αποτέλεσμα της επέκταση του δικτύου των GYM PARK στο δήμο με τη δημιουργία τρίων νέων υπαίθιριων γυμναστηρίων το πρώτο εκ των οποίων εγκαινιάστηκε αυτή την εβδομάδα.

GYM PARK.. Όπου κι αν είσαι ένα GYM PARK βρίσκεται σίγουδα δίπλα σου.