Εταιρεία

Η GYM PARK ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την πλήρωση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πολιτών για γυμναστική και ευεξία.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία και εγκατάσταση υπαίθριων πάρκων γυμναστικής με σκοπό την δωρεάν κάλυψη των αναγκών άθλησης των χρηστών.

Tα υπαίθρια γυμναστήρια της GYM PARK, σχεδιάστηκαν απο έμπειρη ομάδα φυσιάτρων και γυμναστών με κύριο γνώμονα:

  • τη λειτουργία τους με αρθρωτό σύστημα ώστε ως βάρος ο ασκούμενος να σηκώνει το ίδιο του το σώμα, αποτρέποντάς τον έτσι απο μυικούς τραυματισμούς.
  •  την ανθεκτικότητά τους σε πάσης φύσεως καιρικές συνθήκες
  •  τη δυνατότητα εκγύμνασης χωρίς την παρουσία γυμναστή
  •  την ανθεκτικότητά τους σε ενδεχόμενους βανδαλισμούς.

Η GYM PARK ως η πρωτοπόρος εταιρεία υπαίθριας άθλησης στην Ελλάδα και μια απο τις πλέον αναπτυσσόμενες του είδους στην Ευρώπη, έχει εγκαταστήσει περισσότερα απο 90 υπαίθρια γυμναστήρια σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Απο τις αρχές του 2011 η εταιρεία έχει αναπτύξει το δίκτυο των υπαίθριων γυμναστηρίων της σε 6 επιπλέον χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέροντας καθημερινή ελεύθερη πρόσβαση στη γυμναστική σε περισσότερους απο 700.000 χρήστες.

Στην GYM PARK πιστεύουμε στην άσκηση ως κοινωνική επένδυση που βελτιώνει με τρόπο ουσιαστικό την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, συμβάλει στην πρόληψη εκφυλιστικών τάσεων και βοηθάει στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων.

Για τους παραπάνω λόγους επιδιώκουμε με τη σύμπραξη όλων εσάς, των χρηστών του δικτύου των GYM PARK, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της καθημέρινότητάς μας και να διαμορφώσουμε ένα νέο πλαίσιο αθλητικής και υγιεινής συνείδησης προς όφελος όλων.

Ως εταιρεία επιδιώκουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή που μας χρειάζεστε. Για το λόγο αυτό μπορείτε να επικοινωνείσετε με τη GYM PARK  για να μας αναφέρετε τις προτάσεις σας, για να αναζητήσετε συμβουλές εξάσκησης ή να μας ενημερώσετε για τυχόν προβλήματα του δικτύου.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και σας ευχόμαστε,

Καλή GYM PARK διασκέδαση!