GymPark Fans Zone

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την άσκηση στα GymPark

Η πιο fit παρέα της πόλης

Αγαπητοί φίλοι των GymParks καλώς ήρθατε στην πιο fit παρέα της πόλης. Τα GymPark δημιουργήθηκαν για εσάς που αγαπάτε την άσκηση, την ευεξία, την παρέα, την άθληση στην ύπαιθρο.

Γυμναζόμενοι στα GymPark μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ασκήστε με ασφάλεια και σιγουρία. Κάθε ένα απο τα γυμναστήρια αποτελείται απο 10 μηχανήματα αερόβιας άθλησης ειδικά σχεδιασμένα για να ασκούν κάθε μυική ομάδα. Κάθε ένα από τα όργανα φέρει αναλυτικές οδηγίες οι οποίες σας ενημερώνουν για τον σωστό τρόπο χρήσης του μηχανήματος αλλά και σας ενημερώνουν για τις μυϊκές ομάδες που ασκούνται.

Η παρουσία γυμναστή στα GymPark δεν είναι απαραίτητη. Για το λόγο αυτό πριν ξεκινήσετε την άσκηση σε κάποιο απο τα όργανα θα πρέπει να διαβάσετε την κεντρική πινακίδα στην είσοδο κάθε πάρκου με τους γενικούς κανόνες χρήσης του χώρου αλλά και την πινακίδα χρήσης του οργάνου που πρόκειται να χρησιμοποιείσετε.

Η χρήση των GymPark επιτρέπεται σε υγιή άτομα απο 14 ετών και πάνω. Αν κατά τη διάρκεια της άσκησης αισθανθείτε κάποια δυσφορία διακόψτε αμέσως την άσκηση και επικοινωνήστε με το γιατρό σας. Θυμηθείτε να προθερμένεστε λίγη ώρα πριν ξεκινήσετε τη χρήση των οργάνων.

Ως εταιρεία επιδιώκουμε να βρισκόμαστε δίπλα σου κάθε στιγμή που μας χρειάζεσαι. Για το λόγο αυτό μπορείς να επικοινωνείς με τη GymPark  για να μας αναφέρεις προτάσεις σου που θα μας βελτιώσουν, για να μας ζητήσεις συμβουλές εξάσκησης ή να μας ενημερώσεις για τυχόν προβλήματα του δικτύου.

Επιπλέον οφέλη για κάθε ασκούμενο

Personal Trainer

Η GymPark παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ασκούμενο να χρησιμοποιεί εφόρου ζωής και εντελώς δωρεάν το online πρόγραμμα personal trainer.

Το εν λόγω πρόγραμμα σχεδιάστηκε με τη συνεργασία έμπειρων γυμναστών και φυσιοθεραπευτών με σκοπό να βοηθήσει τους αθλούμενους να οργανώσουν και να προσαρμόσουν την εκγύμνασή τους στις δικές τους ανάγκες, δυνατότητες και σωματότυπο.

Για να δοκιμάσεις το πρόγραμμα κάνε click ΕΔΩ

 Χάρτες GymPark

Τώρα μπορείς να βρείς που βρίσκεται το πλησιέστερο GymPark από το σημείο που βρίσκεσαι με φωτογραφίες και αναλυτικές οδηγίες καθοδήγησης

Για να δοκιμάσεις το πρόγραμμα κάνε click ΕΔΩ

GymPark Blog

To blog της GymPark δημιουργήθηκε για να ενημερώσει ολένα και περισσότερους για τα οφέλη της γυμναστικής και της άσκησης στην καθημερινότητά μας. Το blog δέχεται εκατοντάδες επισκέψεις ημερησίως και σκοπό έχει να απαντήσει σε ερωτήματα χρηστών γύρω από τα GymPark. Επιπλέον σε αυτό θα βρείτε συμβουλές άσκησης και σωστής διατροφής για καλύτερη υγεία και ευεξία. Βεβαίως η αρθρογραφία όπως και η κάθε γνώμη είναι καλοδεχούμενη στην παρέα μας.

Για να δεις το blog μας κάνε click ΕΔΩ

Η GymPark στο κινητό σου

Θέλεις να έχεις πάντοτε την GymPark στο Android κινητό σου;

Χρησιμοποίησε τον παραπάνω κώδικα QR και κατέβασε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σου.

Έτσι ανά πάσα στιγμή θα μπορείς ενεργοποιώντας το GPS της συσκευής σου να  γνωρίζεις που βρίσκεται το πλησιέστερο GymPark σε εσένα, να ενημερωθείς για το κάθε όργανο που χρησιμοποιείς, αλλά και να λάβεις online τις οδηγίες της εφαρμογής Personal Τrainer.

Έχεις απορίες ή διαπίστωσες κάποια βλάβη και θέλεις να μας βοηθήσεις να διατηρήσουμε την απόλυτη ποιότητα των GymPark; Επέλεξε την επιλογή “Επικοινωνία με την Εταιρεία” και έλα σε επαφή μαζί μας για ότι χρειάζεσαι 24ώρες το 24ωρο.

Αυτά και πολλά ακόμα γύρω απο τα GymPark στο κινητό σου…

Θα χρειαστείς σίγουρα όλες τις πληροφορίες γιατί το επόμενο GymPark ανοίγει σύντομα δίπλα σου…

Για να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου κάνε click ΕΔΩ

Το δικό σου GymPark

Θέλεις και εσύ να εγκατασταθεί ένα GymPark στη δική σου γειτονιά; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και ζήτησε απο το δήμο σου ένα υπαίθριο γυμναστήριο στη δική σου γειτονιά.

Για να κάνεις αίτηση για ένα GymPark στη δική σου γειτονικά κάνε click ΕΔΩ

Έλα στην πιο fit παρέα του facebook

μια γειτονια..μια παρέα..το δικό μας GymPark!

                                         το επόμενο ανοίγει σύντομα δίπλα σου…