ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Η GΥΜ PΑRK, ως η πρωτοπόρος εταιρεία υπαίθριας άθλησης στην Ελλάδα και μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες και πιστοποιημένες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο περισσοτέρων των 450 υπαίθριων γυμναστηρίων. Σύντομα ένα μπορεί βρίσκεται δίπλα σου!

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Τα GYM PARK είναι υπαίθρια γυμναστήρια που σκοπό έχουν την ανέξοδη άθληση των πολιτών της περιοχής σας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας.
Η άθληση στα GYM PARK γίνεται χωρίς την απαραίτητη παρουσία κάποιου γυμναστή, ενώ τα όργανα είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και κατά πάσης απόπειρας βανδαλισμού.
Η Ασφάλεια και η Ποιότητα του εξοπλισμού είναι πρωταρχικής σημασίας. Για το λόγο αυτό κάθε ένα από τα όργανα γυμναστικής ενός υπαίθριου γυμναστηρίου GYM PARK κατασκευάζεται με βάση του αυστηρότερους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς Ποιότητας και Ασφάλειας ενώ τόσο η παραγωγή όσο και το τελικό προϊόν έχουν πιστοποιηθεί από την εταιρεία TÜV SÜD.
Ο χαρακτήρας του έργου είναι μόνιμος και το GYM PARK θα παραμείνει στην πόλη σας ανοιχτό, διαθέσιμο και ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πολίτες για όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Με τη σύμπραξή σας επιδιώκουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να διαμορφώσουμε ένα νέο πλαίσιο αθλητικής και υγιεινής συνείδησης.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι ο έντονος ανταγωνισμός, η ανάγκη για διαφοροποίηση και προσφοράς ποιοτικότερων υπηρεσιών γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.
Τα υπαίθρια γυμναστήρια της GYM PARK σας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχεται στους πελάτες σας, μια επιπλέον ποιοτική όσο και διασκεδαστική υπηρεσία, χωρίς επιπλέον κόστος για το χρήστη.
Παράλληλα η παρουσία υπαίθριου γυμναστηρίου στις εγκαταστάσεις σας, λειτουργεί ως ένα επιπλέον κίνητρο για μια μεγάλη μερίδα των επισκεπτών σας, ιδιαίτερα αυτών που ασχολούνται συστηματικά με την άθληση.
Τα υπαίθρια γυμναστήρια της GYM PARK έχουν σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο ώστε να προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να ασκήσει κάθε μυϊκή ομάδα με τρόπο απλό και παράλληλα ασφαλή. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ η χρήση τους γίνεται κατανοητή με λεπτομερείς οδηγίες χρήσης σε κάθε όργανο.
Δεν είναι απαραίτητη η παρουσία γυμναστή, ενώ ο χρήστης, ως αντίσταση χρησιμοποιεί το ίδιο του το βάρος.
Η εγκατάσταση ενός GYM PARK λοιπόν στον προαύλιο χώρο της επιχείρησής σας επιφέρει πολλαπλά οφέλη καθώς προσφέρεται στους επισκέπτες σας μια επιπλέον διασκεδαστική δραστηριότητα, σε εξωτερικό χώρο, προσβάσιμη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ενώ παράλληλα αποτελεί μια επιπλέον αθλητική δραστηριότητα που από μόνη της μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης, νέων επισκεπτών. Τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής της GYM PARK είναι ένα καινοτόμο προϊόν που κερδίζει τις εντυπώσεις.

ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ

Είσαι δημότης και θέλεις να απολαύσεις τα οφέλη των GYM PARK; Αυτό που έχεις να κάνεις δεν είναι άλλο παρά μόνο να επικοινωνήσεις με τον Δήμο της περιοχής σου και να συζητήσεις την δυνατότητα εγκατάστασης ενός πάρκου GYM PARK στην γειτονία σου. Ταυτόχρονά μπορείς να ενημερωθείς για τα ήδη εγκατεστημένα πάρκα πατώντας εδώ.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *